Gürpınar Ortaokulu

Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu; öğrenciler, veliler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış; çalışma ortamı , öğrenci başarısı ve öğrenci davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden; güvenilir ve ilk tercih edilen bir ortaokul olmak.

Misyon: İlköğretim programında tespit edilmiş amaçlar doğrultusunda; A.)Öğrencilerimizi ilgi, istidat ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek, gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak; B.)Öğrencilerimize Türkçeyi doğru kullanma, tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak; C.)Öğrencilerin, eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan , doğru düşünebilen ,bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; D.)Öğrencilere, hak ve sorumluluklarını bilen , milli-toplumsal değerlere sahip , ülkesini, milletini, bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak; E.)Öğrencilerimizi, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen , işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen, iyi,mutlu, ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirmektir.

Başarılar: 1-2011 SBS Sınavı Yerleştirme İlçe BİRİNCİLİĞİ 2-2012 SBS Sınavı Yerleştirme İlçe BİRİNCİLİĞİ 3-2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Bilgi Kültür Yarışması İlçe BİRİNCİLİĞİ 4-Resim Yarışmaları

Saatler: 09.00-15.15
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://beylikduzugurpinaro.meb.k12.tr

Adres - Dereağzı Mahallesi Serin Pınar Caddesi No48/1 Beylikdüzü/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Dereağzı Mahallesi Serinpınar Caddesi no:48/888 Gürpınar Ortaokulu Beylikdüzü

Adres - Dereağzı Mahallesi Serin Pınar Caddesi No48/1 Beylikdüzü/İSTANBUL

Ulaşım 458 No.lu Gürpınar - Yenibosna hattı önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 4 km mesafede.